Romana   English  
Noua Generatie de Sisteme Julabo
NOUTĂŢI » Noua Generatie de Sisteme Julabo

Controlul temperaturii in reactoare, testarea diferitelor substante sau simulari de temperatura - noile PRESTO® sunt fabricate pentru controlul precis al temperaturii precum si pentru modificari rapide ale acesteia. 

Racire si incalzire

PRESTO® asigura capacitati mari de racire si incalzire pentru o gama de temperatura intre -40°C si +250°C.
Componentele foarte eficiente permit compensarea rapida in cazul reactiilor exoterme si endoterme.
Pentru performanta optima in operare, capacitatea maxima de incalzire de ajusteaza automat in functie de puterea sursei de alimentare.
Modificarile in volum induse de temperatura in interiorul schimbatorului de caldura sunt adaptate printr-un vas de expansiune integrat.

Principiul PRESTO® (cu sistem de racire integrat)

vas de expansiune(1)
schimbator de caldura
sectiunea de incalzire(2)
sectiunea de racire(3)
pompa de circulare(4)

Operare intuitiva

O caracteristica speciala a noului PRESTO® este display-ul senzitiv (touch screen) de 5.7''. Toate informatiile importante sunt afisate clar si concis ceea ce usureaza considerabil operarea instrumentului.
Informatiile esentiale sunt prezentate in 3 moduri pre-setate si 8 limbi.
Este asigurat fluxul de lucru fara probleme prin control cu parola: se pot instala doua nivele de acces utilizator via un nivel de administrator. Acesta poate programa in avans sarcinile repetitive zilnic permitand numai accesul limitat al altor utilizatori.

Putere pompa

Monitorizarea permanenta a parametrilor asigura presiunile potrivite in orice moment.Pompele compenseaza dinamic orice modificare a vascozitatii fluidului de control al temperaturii.Monitorizarea permanenta interna si pompele cu auto-lubrifiere asigura o durata mare de operare a echipamentului.
Noul PRESTO® este dotat cu un circuit inchis de control al temperaturii.Fluidul din baie nu intra in contact cu aerul ambiental, astfel nu apare umiditate si nici oxidare.

Intotdeauna pregatit

Noul PRESTO® functioneaza cu un singur lichid de baie ce acopera intregul domeniu de temperatura. Acest lucru va ajuta sa economisiti deoarece nu mai este necesar sa schimbati frecvent lichidul sau sa aveti in stoc o cantitate suplimentara. Palnia de umplere a echipamentului este usor accesibila in partea de sus a unitatii.
Avand o operare silentioasa nici nu il veti auzi in laborator. Functioneaza perfect chiar si in cazul unor temperaturi ridicate in camera, pana la +40°C.
Toate aceste caracteristici asigura performanta maxima a noului PRESTO®. JULABO asigura suport si timp de interventie rapid oriunde in lume.

Racire cu aer sau cu apa

Modelele sunt disponibile cu racire cu aer sau cu apa.
Unitatile racite cu aer nu necesita alimentarea la o sursa de apa si permit pozitionarea libera. Va recomandam acest tip de unitati atunci cand aveti nevoie de o solutie mobila. Totusi, tineti cont ca acestea utilizeaza aerul ambiental si incalzesc usor mediul inconjurator.
Unitatile cu racire cu apa se conecteaza la reteaua existenta. Acestea sunt foarte silentioase, robuste si rezistente la uzura. Eficienta schimbatorului de caldura creste semnificativ.

Interfete

NOU! USB
NOU! Ethernet
NOU! Slot pentru carduri SD
RS232

Noul PRESTO® este dotat cu interfata Ethernet pentru conectarea in retea. Aceasta interfata permite accesul complet la toate functiile echipamentului. Pentru a permite controlul de la distanta via retea, interfata panoului senzitiv este afisata 1:1 pe ecranul computerului din retea.
Interfata USB permite controlul wireless de la statia de lucru. Controlul wireless se poate face foarte usor utilizand produsele wirelessTEMP.
Echipamentul are conexiuni pentru iesire alarma, senzor extern Pt100, senzor de curgere si de presiune(modelele A40, W40).

Sistem unic

PRESTO® este singurul sistem de control al temperaturii cu parti laterale inchise – o traditie JULABO, fara fante de ventilatie. Spatiul de instalare este redus la minim de aceea echipamentul incape in cele mai inguste locatii.
Design-ul este de asemenea ergonomic. Unitatea poate fi transportata foarte usor, de o singura persoana prin ridicarea manerului telescopic si miscarea pe rolele din partea din spate.

COMPANIE  |  PRODUSE  |  SERVICII  |  APLICAŢII  |  NOUTĂŢI  |  CONTACT Home  |  Termeni si conditii  |  Harta site
Copierea totala sau partiala a continutului de pe acest site este strict INTERZISA.